Open de gebruiker via Beveiliging > Gebruikers en klik op Gebruiker bewerken om gegevens, rol, taal of omgevingen te wijzigen, of op Gebruiker deactiveren om de toegang te stoppen.
Zo doe je het
Bewerken
- Klik in het overzicht op de naam van de gebruiker.
- Klik op Gebruiker bewerken.
- Pas Voornaam, Achternaam, E-mailadres, Telefoonnummer, Rol, Taal of de Omgevingen aan.
- Klik op Opslaan.
Deactiveren
- Open de gebruiker en klik op Gebruiker deactiveren.
- De dialoog vraagt "Weet je zeker dat je deze gebruiker wilt deactiveren?". Klik op Gebruiker deactiveren, of op Annuleren om te stoppen.
- Gedeactiveerde gebruikers zie je in het overzicht alleen met de schakelaar Toon gedeactiveerde gebruikers.
Goed om te weten
- Verwijderen is er niet; deactiveren houdt de historie (bijvoorbeeld "Afgerond door") intact.
